Politika privatnosti

Posljednje ažuriranje: 10. 10. 2022. godine.

Dobrodošli na internetske stranice https://www.psiholoska-komora.hr (Web stranica). Razumijemo da je privatnost na mreži važna za korisnike naše Web stranice, posebno kada posluju. Ova Izjava uređuje naša pravila o privatnosti u odnosu na njene korisnike (Posjetitelji) koji posjete bez obavljanja poslova i posjetitelji koji se registriraju za obavljanje poslova na web mjestu i koriste se raznim uslugama (Usluge) koje nudi ova stranica (Ovlašteni kupci).

Podaci koji mogu osobno identificirati

Ovo se odnosi na sve podatke koji identificiraju ili se mogu koristiti za identificiranje, kontaktiranje ili lociranje osobe na koju se takvi podaci odnose, uključujući, ali ne ograničavajući se na: ime, adresu, telefonski broj, broj faksa, e-adresu i podatke o kreditnoj kartici. Podaci koji mogu osobno identificirati ne uključuju podatke koji se prikupljaju anonimno (tj. bez identifikacije pojedinog korisnika) ili demografske podatke koji nisu povezani s identificiranom osobom.

Koji se osobne podatke mogu prikupiti?

Možemo prikupiti osnovne podatke o korisničkom profilu od svih naših posjetitelja koji nam se jave pute kontakt obrasca na Web stranicama: imena, adrese, brojeve telefona i adrese e-pošte ovlaštenih kupaca.

Kako Web stranica koristi osobne podatke?

Podatke koji otkrivaju identitet koristimo za davanje odgovarajućih ponuda usluga te odgovaranje na upite.

Kako se pohranjuju osobni podaci?

Podaci koji mogu osobno identificirati prikupljene putem ove Web stranice sigurno su pohranjeni i nisu dostupni trećim stranama ili zaposlenicima ove Web stranice, osim za upotrebu kako je gore navedeno.

Koji su odabiri dostupni posjetiteljima u vezi sa prikupljanjem, korištenjem i distribucijom informacija?

Posjetitelji se mogu odjaviti od primanja neželjenih podataka od nas kontaktiranjem putem maila s podnožja ovih Web stranica.

Koriste li se kolačići na Web mjestu?

Kolačići se koriste iz različitih razloga. Kolačiće koristimo za dobivanje informacija o preferencijama naših posjetitelja i uslugama koje oni odaberu. Kolačiće također koristimo u sigurnosne svrhe kako bismo zaštitili svoje ovlaštene kupce. Na primjer, ako je ovlašteni kupac prijavljen, a web mjesto se ne koristi, sustav može automatski odjaviti ovlaštenog kupca. Poveznica na tekst "Više o kolačićima" nalazi se na dnu ovih web stranica

Kako ova Web stranica koristi podatke za prijavu?

Ova Web stranica koristi podatke za prijavu, uključujući, ali ne ograničavajući se na IP adrese, ISP-ove i vrste preglednika, za analizu trendova, upravljanje Web stranicom, praćenje kretanja i upotrebe korisnika i prikupljanje širokih demografskih podataka.

Koji partneri ili pružatelji usluga imaju pristup osobnim podacima koji se mogu identificirati od posjetitelja i / ili ovlaštenih kupaca na web mjestu?

Ova je Web stranica sklopila i nastavit će sklapati partnerstva i druge veze s brojnim dobavljačima. Takvi dobavljači mogu imati pristup određenim podacima koji mogu identificirati osobu ako je potrebno znati za procjenu ovlaštenih kupaca za ispunjavanje uvjeta za uslugu. Naša politika privatnosti ne obuhvaća njihovo prikupljanje ili upotrebu ovih podataka. Otkrivanje osobnih podataka mora poštivati zakon. Otkrit ćemo osobne podatke kako bismo se udovoljili sudskom nalogu ili sudskom pozivu ili zahtjevu agencije za provođenje zakona za objavljivanje podataka. Također ćemo otkriti podatke koji otkrivaju identitet kada je to opravdano potrebno radi zaštite sigurnosti naših posjetitelja i ovlaštenih kupaca.

Kako web stranica čuva osobne podatke koji mogu utvrditi identitet?

Svi su naši zaposlenici upoznati s našom sigurnosnom politikom i praksom. Podaci koji mogu osobno identificirati naše posjetitelje i ovlaštene kupce dostupni su samo ograničenom broju kvalificiranih zaposlenika kojima je dana lozinka kako bi dobili pristup informacijama. Redovito revidiramo naše sigurnosne sustave i procese. Osjetljive informacije, poput brojeva kreditnih kartica ili brojeva socijalnog osiguranja, zaštićene su protokolima za šifriranje kako bi zaštitile podatke poslane putem Interneta. Iako poduzimamo komercijalno opravdane mjere za održavanje sigurne stranice, elektroničke komunikacije i baze podataka podložne su pogreškama, neovlaštenim promjenama i provalama, ne možemo jamčiti ili jamčiti da se takvi događaji neće dogoditi i nećemo biti odgovorni za posjetitelje ili ovlaštene osobe Kupci za bilo kakve takve slučajeve.

Kako posjetitelji mogu ispraviti sve netočnosti u podacima koji mogu utvrditi identitet?

Posjetitelji i ovlašteni kupci mogu nas kontaktirati kako bi ažurirali osobne podatke o njima ili kako bi ispravili sve netočnosti kontaktiranjem putem maila s podnožja ovih Web stranica

Može li posjetitelj izbrisati ili deaktivirati podatke koji mogu identificirati identitet prikupljene na web mjestu?

Posjetiteljima i ovlaštenim kupcima pružamo mehanizam za brisanje/ deaktiviranje podataka koji omogućuju osobnu identifikaciju iz baze podataka Web stranice kontaktiranjem. Međutim, zbog sigurnosnih kopija i evidencija brisanja, Posjetiteljev unos može biti nemoguće izbrisati bez zadržavanja nekih preostalih podataka. Pojedinac koji zatraži deaktiviranje osobnih podataka onemogućit će da se ovi podaci funkcionalno izbrišu, a mi nećemo prodavati, prenositi ili koristiti osobne podatke koji se odnose na tu osobu ni na koji način dalje.

Što se događa ako se promijene pravila o privatnosti?

Obavijestit ćemo naše posjetitelje i ovlaštene kupce o promjenama naših pravila o privatnosti objavljivanjem takvih promjena na web mjestu. Međutim, ako svoju politiku privatnosti mijenjamo na način koji bi mogao prouzročiti otkrivanje osobnih podataka za koje je posjetitelj ili ovlašteni kupac prethodno zatražio da se ne otkrivaju, kontaktirat ćemo takvog posjetitelja ili ovlaštenog kupca kako bismo takvom posjetitelju ili ovlaštenom kupcu spriječili da spriječi takvo otkrivanje.

Veze na druge web stranice:

Ova web stranica može sadržati veze na druge web stranice. Imajte na umu da kada kliknete na jednu od ovih poveznica, prelazite na drugo web mjesto. Preporučujemo vam da pročitate izjave o privatnosti ovih povezanih web mjesta jer se njihova pravila o privatnosti mogu razlikovati od naših.

Hrvatska psihološka komora
Selska cesta 90A, Zagreb
OIB: 43243263462
IBAN: HR1123600001101712980
pon - pet: 10 - 14 h
tel: + 385 1 3014001
fax: + 385 1 3013815

Izrada web stranica: bumbar-web.com

Idi na sadržaj