Kolačići

Posljednje ažuriranje: 10. 10. 2022. godine.

https://www.psiholoska-komora.hr ("mi" ili "mi" ili "naš") može koristiti kolačiće, web svjetionike, piksele za praćenje i druge tehnologije praćenja kada posjetite našu web stranicu www.moor-op.com.com, uključujući bilo koji drugi oblik medija, medijski kanal, mobilno web mjesto ili mobilnu aplikaciju povezanu ili povezanu s njima (zajedno "Web lokacija") kako bi pomogla prilagoditi stranicu i poboljšala vaše iskustvo.

Zadržavamo pravo izmjena ove politike kolačića u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga. Upozorit ćemo vas na sve promjene ažuriranjem datuma "Posljednje ažuriranje" ovih pravila o kolačićima. Sve izmjene ili izmjene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja ažuriranih Pravila o kolačićima na web mjestu, a vi se odričete prava na primanje posebne obavijesti o svakoj takvoj promjeni ili izmjeni.

Pozivamo vas da povremeno pregledavate ovu politiku o kolačićima kako biste bili informirani o novostima. Smatrat će se da ste upoznati s tim, podvrgnut ćete se i smatrat ćete se prihvaćenim promjenama u bilo kojoj revidiranoj politici kolačića vašom daljnjom upotrebom web stranice nakon datuma objavljivanja takve revidirane politike kolačića.

Ovo pravilo o kolačićima stvoreno je pomoću Termlija.

KORIŠTENJE KOLAČIĆA

"Kolačić" je niz informacija koji vam dodjeljuje jedinstveni identifikator koji pohranjujemo na vaše računalo. Vaš preglednik tada pruža taj jedinstveni identifikator koji se koristi svaki put kada pošaljete upit na web mjesto. Kolačiće na web mjestu koristimo da bismo, između ostalog, pratili usluge koje ste koristili, bilježili podatke o registraciji, bilježili vaše korisničke postavke, zadržavali vas prijavljenim na web mjesto, olakšavali postupke kupnje i pratili stranice koje posjećujete. Kolačići nam pomažu da shvatimo kako se stranica koristi i poboljšati vaše korisničko iskustvo.

VRSTE KOLAČIĆA

Sljedeće vrste kolačića mogu se koristiti kada posjetite Web stranicu:

Analitički kolačići

Analitički kolačići nadgledaju kako su korisnici došli do Web mjesta te kako komuniciraju i kreću se jednom po Web mjestu. Ovi kolačići daju nam do znanja koje značajke na web mjestu rade najbolje i koje se značajke na web mjestu mogu poboljšati.

Naši kolačići

Naši su kolačići "kolačići prve strane" i mogu biti trajni ili privremeni. To su nužni kolačići bez kojih Web stranica neće raditi ispravno ili moći pružiti određene značajke i funkcionalnosti. Neki od njih mogu se ručno onemogućiti u vašem pregledniku, ali mogu utjecati na funkcionalnost web mjesta.

Kolačići za personalizaciju

Kolačići za personalizaciju koriste se za prepoznavanje ponovljenih posjetitelja web mjesta. Ove kolačiće koristimo za bilježenje vaše povijesti pregledavanja, stranica koje ste posjetili te vaših postavki i postavki svaki put kada posjetite web stranicu.

Sigurnosni kolačići

Sigurnosni kolačići pomažu u prepoznavanju i sprječavanju sigurnosnih rizika. Ove kolačiće koristimo za autentifikaciju korisnika i zaštitu korisničkih podataka od neovlaštenih strana.

Kolačići za upravljanje web stranicama

Kolačići za upravljanje web stranicama koriste se za održavanje vašeg identiteta ili sesije na Web mjestu tako da ne budete odjavljeni neočekivano, a svi podaci koje unesete zadržavaju se od stranice do stranice. Ti se kolačići ne mogu pojedinačno isključiti, ali možete onemogućiti sve kolačiće u svom pregledniku.

Kolačići treće strane

Kolačići treće strane mogu biti smješteni na vašem računalu kada posjetite web mjesto tvrtke koje pružaju određene usluge koje nudimo. Ovi kolačići omogućuju trećim stranama da prikupljaju i prate određene podatke o vama. Ovi se kolačići mogu ručno onemogućiti u vašem pregledniku.

KONTROLA KOLAČIĆA

Većina preglednika prema zadanim postavkama prihvaća kolačiće. Međutim, kolačiće možete ukloniti ili odbiti u postavkama preglednika. Imajte na umu da bi takva radnja mogla utjecati na dostupnost i funkcionalnost web stranice.

Za više informacija o kontroli kolačića provjerite u postavkama preglednika ili uređaja kako možete kontrolirati ili odbiti kolačiće ili posjetite sljedeće poveznice:

Apple Safari

Google Chrome

Microsoft Edge

Microsoft Internet Explorer

Mozilla Firefox

Opera

Android (Chrome)

Blackberry

Iphone ili Ipad (Chrome)

Iphone ili Ipad (Safari)

Osim toga, možete odbiti neke kolačiće trećih strana putem Alata za isključivanje Network Advertising Initiative.

OSTALE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA

Uz kolačiće, na web mjestu možemo koristiti web svjetionike, piksele oznake i druge tehnologije praćenja kako bismo pomogli prilagoditi web mjesto i poboljšali vaše iskustvo. "Web svjetionik" ili "oznaka piksela" maleni je objekt ili slika ugrađena u web stranicu ili e-poštu. Koriste se za praćenje broja korisnika koji su posjetili određenu strstari i gleda e-poštu te pribavlja ostale statističke podatke. Prikupljaju samo ograničeni skup podataka, poput broja kolačića, vremena i datuma prikaza stranice ili e-pošte i opisa stranice ili e-pošte na kojoj borave. Web svjetionici i pikselske oznake ne mogu se odbiti. Međutim, možete ograničiti njihovu upotrebu kontrolirajući kolačiće koji su u interakciji s njima.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Za više informacija o tome kako koristimo podatke prikupljene kolačićima i drugim tehnologijama praćenja, molimo pogledajte naša Pravila o privatnosti objavljena na web mjestu. Ova Pravila o kolačićima dio su i ugrađeni su u naša Pravila o privatnosti (poveznica na tekst u podnožju ovih web stranica). Korištenjem web mjesta pristajete na to da vas obvezuju ova pravila o kolačićima i naša pravila o privatnosti.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate pitanja ili komentare u vezi s ovim Pravilima o kolačićima, kontaktirajte nas putem kontakt podataka na dnu ovih stranica

Hrvatska psihološka komora
Selska cesta 90A, Zagreb
OIB: 43243263462
IBAN: HR1123600001101712980
pon - pet: 10 - 14 h
tel: + 385 1 3014001
fax: + 385 1 3013815

Izrada web stranica: bumbar-web.com

Idi na sadržaj