HPK

ODRŽANA 21. GODIŠNJA KONFERENCIJA HRVATSKIH PSIHOLOGA

12.11.2013

Najavom iduće, završena je ovogodišnja konferencija hrvatskih psihologa koja je u Zagrebu od 06. do 09. studenog okupila više od 500 sudionika. Središnja tema ovogodišnje konferencije bila je 'Suvremeni izazovi psihologije rada i organizacijske psihologije', a na konfrenciji je prezentirano pet pozvanih predavanja, 59 usmenih izlaganja, 23 postera, 8 radionica, 15 okrugla stola, 11 simpozija, 58 usmenih izlaganja u okviru simpozija, 5 sastanaka stručnih sekcija i 3 predstavljanja knjiga.

Na svečanosti otvaranja konferencije, Nagrada Snježana Biga-Friganović za 2013. godinu dodijeljena je prof.dr.sc. Nataši Jokić-Begić, a Zahvalnice za značajan doprinos radu i djelovanju Hrvatske psihološke komore ove su godine dobili: Hrvatsko psihološko društvo, Poliklinika za zaštitu djece Grada Zagreba, Hrvatski zavod za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu te kolegica Marina Štimac kojima još jednom upućujemo srdačne čestitke.

Tijekom konferencije održana je i 23. sjednica Skupštine Hrvatske psihološke komore na kojoj je za članicu Upravnog odbora izabrana Iva Žegura, dana je informacija o aktivnostima Komore za prvih deset mjeseci ove godine te su usvojene izmjene Statuta Komore u dijelu koji se odnosi na nadležno ministarstvo.

Iduća, 22. godišnja konferencija hrvatskih psihologa održat će se od 05. do 08. studenog 2013. godine u Rovinju.

Obavijest

03.07.2013

U rubrici Vijesti - HPK objavljeni su dopisi upućivani Ministarstvu zdravlja i Vladi Republike Hrvatske vezano uz reguliranje statusa kliničkih psihologa, te dopis upućen Ministarstvu zdravlja s primjedbama na Pravilnik o zdravstvenim pregledima za utvrđivanje zdravstvene sposobnosti za držanje i nošenje oružja (NN 22/13), a dostupni su Vam nakon što se preko korisničkog računa logirate na web stranice Komore.

Suradnja s Udrugom profesionalnih vozača Convoy

05.06.2013

Stručni razred psihologa u medicini rada uspostavio je suradnju s Udrugom profesionalnih vozača Convoy. U zajedničkom djelovanju u tom području nastojimo stalno širiti spektar aktivnosti na obostranu korist. Više...

Održana 22. sjednica Skupštine Hrvatske psihološke komore

25.03.2013

U subotu, 23. ožujka 2013. godine, održana je 22. sjednica Skupštine Hrvatske psihološke komore. Na sjednici je usvojeno Izvješće Nadzornog odbora za 2012. godinu, te Izvješće o radu i Financijsko izvješće Komore za 2012. godinu.  
Više..

OBAVIJEST O NOVOJ ADRESI HRVATSKE PSIHOLOŠKE KOMORE

29.06.2012

Obavještavamo članove Hrvatske psihološke komore i naše suradnike, kako je od 02.07.2012. godine nova adresa Hrvatske psihološke komore IBLEROV TRG 9, ZAGREB, te vas molimo da za svu korespodenciju koristite našu novu adresu.

U tjednu od 02. do 06. srpnja 2012. godine, Tajništvo Komore će biti zatvoreno za stranke zbog preseljenja.

Zahvaljujemo se na razumijevanju, a o novostima ćemo izvještavati putem naših elektronskih medija.

Hrvatska psihološka komora

ODRŽANA 20. SJEDNICA SKUPŠTINE HRVATSKE PSIHOLOŠKE KOMORE

26.03.2012

U subotu, 24. ožujka 2012. godine, u prostorima Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba održana je 20. sjednica Skupštine Hrvatske psihološke komore na kojoj su usvojeni Izvještaj o radu Komore i Financijsko izvješće za 2011. godinu, donijeta je odluka o visini članarine za 2012. godinu, te Plan rada i Financijski plan za 2012. godinu.

Osim toga, održani su i izbori za tijela Komore, te su tajnim glasovanjem izabrani:

- u Upravni odbor: Andreja Bogdan, Ingrid Cippico i Sanja Mršić Husar,

- u Nadzorni odbor: Daniel Antunović, Gorana Hitrec, Gordana Kuterovac Jagodić, Margareta Mesić i Martina Ožanić Jukić,

- u Etički odbor: Jadranka Čačić Masnjak, Jasminka Despot Lučanin, Marina Grubić, Vesna Ivasović i Mirjana Pernar,

- u Sud časti I. stupnja: Andreja Brajša Žganec, Ljiljana Kaliterna Lipovčan, Jelena Mustapić, Ida Šintić Verem i Amir Zulić, te

- u Sud časti II. stupnja: Valerija Hauptfeld, Biserka Jakšić, Damir Lučanin, Dalibor Mesić i Daria Vuger Kovačić.

Izabranim kolegicama i kolegama čestitamo na izboru, a 21. sjednicu Skupštine Komore najavljujemo za studeni ove godine u Dubrovniku tijekom 20. godišnje konferencije hrvatskih psihologa.

Koristimo priliku zahvaliti se ravnateljici, te kolegicama i kolegama Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba na susretljivosti i dopuštenju korištenja prostora Poliklinike za održavanje sjednice Skupštine, kao i na pomoći prilikom organizacije i rada Skupštine.

Hrvoje Gligora
predsjednik Hrvatske psihološke komore

Dobrodošli na nove web stranice HPK

18.04.2011


Cijenjene kolegice i kolege,
cijenjeni suradnici i posjetitelji naših stranica,

dobrodošli na nove web stranice Hrvatske psihološke komore!

Na novi dizajn i reorganizaciju sadržaja odlučili smo se kako bi Vam informacije o nama i našem radu učinili što dostupnijima, te se nadamo da će Vam se novi dizajn i koncept svidjeti te da ćete nas posjećivati sve češće i aktivno sudjelovati u daljnjem razvoju naših stranica s Vašim komentarima, pohvalama i kritikama.

Dosadašnji registrirani korisnici naših web stranica svom korisničkom računu pristupaju sa dosadašnjim korisničkim imenom i članskim brojem kao lozinkom, nakon čega lozinku mogu promijeniti.

Članovi koji nemaju korisnički račun, otvaranje korisničkog računa mogu zatražiti e-mailom, nakon čega će primiti podatke za login na stranice.

Ugodan boravak na novim stranicama želi Vam

Hrvatska psihološka komora

Kontakt podaci

tel: + 385 1 3014001 pon - pet: 9 - 11h
fax: + 385 1 3013815
Hrvatska psihološka komora
Selska cesta 90A, Zagreb
OIB: 43243263462
Žiro-račun: HR1123600001101712980
email: hpk@psiholoska-komora.hr
Mapa2